Καλημερα Τζαναμπέτες μου. Ακριβώς ένα μήνα έχω να γράψω άρθρο και πιάσαμε θετικό πρόσημο για φέτος στα στοιχηματικά. Οπότε είπα να ξαναγυρίσουμε στις παλιές καλές μέρες του κουβ… Έλα, πλάκα κάνω δεν πιστεύουμε σε τέτοιες δεισιδαιμονίες εμείς οι ανοιχτόμυαλοι τζαναμπέτες.

Πράματα και θάματα είδαμε στα προημιτελικά, αλλά δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ. Προσωπικά, στεναχωρήθηκα αρκετά που δεν θα έχω να διηγούμαι μια πιθανή πρόκριση της Γιουβέντους στην παράταση η στα πέναλτι, αλλά αυτή είναι και η μαγεία του ποδοσφαίρου.

Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές οτι σε τέτοιες διοργανώσεις οι μπουκ είναι συνήθως πάρα πολύ καλά διαβασμένοι και δεν υπάρχουν λάθη. Έτσι ο καθένας, λίγο ή πολύ, ποντάρει στο αποτέλεσμα που θέλει. Από την άλλη, με όλα αυτά που είδαμε στα προημιτελικά δεν θεωρώ πως μπορείς να δίνεις αποδόσεις του 1,50 ακόμα και στη Λίβερπουλ που φιλοδώρησε με μια ωραιότατη 3-άρα (5-1 στο σύνολο) την αρμάδα του Γκουαρντιόλα. Για παράδειγμα, (1,50) περίπου έδινε ο άσσος της Σίτι στο ματς με την Λίβερπουλ (1-2). Επίσης, (1,50) πλήρωνε ο άσσος της Λίβερπουλ στο γύρο των 16 με τη Πόρτο (0-0). Άμα πάμε ακόμα πιο πίσω στους ομίλους (οκ! οι ομάδες δεν δίνουν την ίδια βαρύτητα) 1,65 ο άσσος με τη Σεβίλλη (2-2).

Να μην κουράζω άλλο, καταλάβατε μάλλον προς το που το πάω και πιο θα ναι πρώτο σημείο που θα προτείνω. Προς τα δεξιά βλέπω, καθαρά και μόνο λόγω απόδοσης και ας φάω τα μούτρα μου. 2dnb (5,00).

Θα προσθέσω ένα ακόμα fun bet, ένα από τα πιο συνηθισμένα σκορ παγκοσμίως που δεν εμφανίστηκε στα προημιτελικά 1-1 σκορ (8,50).

Καλή τηλεθέαση και καλή επιτυχία σε ότι διαλέξετε να ποντάρετε.

*άμα γουστάρετε γράψτε το σκορ που πιστεύετε με σχόλιο κάτω από το άρθρο

Damcash

Advertisements